top of page

Hvem er vi

Læs meget mere om vores forening her:

Brancheforeningen blev i 2017 dannet af økologiske juletræsavlere, og har som formål at fremme indsamling af viden og erfaringsudvikling samt synliggørelse af bæredygtig produktion og afsætningsfremme af økologiske juletræer og pyntegrønt. Som virksomhed kan du blive medlem af Økologisk Juletræsforening, hvis du er autoriseret producent af økologiske juletræer og økologisk pyntegrønt. Du/I kan også vælge at blive ØKO-ven, hvor vi bl.a. optager privatpersoner, erhvervsvirksomheder og foreninger.

I brancheforeningen drøfter vi en lang række emner, bl.a. ”det spiselige træ” (det nye nordiske køkken) og muligheden for udvikling af non-foodprodukter baseret på den økologisk avl. Økologisk juletræsforening bestræber sig på at indsamle viden og erfaring på området, så vi dermed kan udvikle den økologiske juletræsproduktion i den rigtige retning.

Så går du med tanker om at sætte økologiske træer i verden – eller har du allerede en plantage i baghaven, så skriv endelig til os og kom med i foreningen og bliv én af vores Øko-venner. 

bottom of page